Politie Hageland op zoek naar naakte billenknijper

Print
Politie Hageland op zoek naar naakte billenknijper

Robotfoto Foto: IF

Kortenaken / Glabbeek / Tielt-Winge / Geetbets / Bekkevoort -

De lokale politie van de zone Hageland (Bekkevoort/Geetbets/Glabbeek/Kortenaken/Tielt-Winge) is op zoek naar een man die op 7 september een jogster lastigviel in het Troostembergbos in Tielt-Winge. De man was daarbij poedelnaakt maar droeg een zwarte rugzak. Dat meldt het Leuvense parket, dat ook een robotfoto van de aanrander laat verspreiden.

De vrouw was in het bos aan het joggen toen ze een geluid hoorde. Opeens kwam een poedelnaakte man met een zwarte rugzak tevoorschijn die haar in de billen kneep. De dame liep weg en begon hard te roepen. De man bleef ter plaatse staan en vertelde de vrouw dat ze niet hoefde te roepen. Toen de dame haar gsm bovenhaalde, nam de man de vlucht in de richting van de Aarschotsesteenweg.

De vrouw verwittigde onmiddellijk haar vriend die haar kwam ophalen. Die vriend kwam onderweg, op de Aarschotsesteenweg ter hoogte van Houwaart, een verdachte man tegen die een zwarte rugzak droeg en die gekleed was in een bruine short en een gebloemd hemd.

Het slachtoffer beschreef de dader als een blanke man van tussen de 35 en 40 jaar oud, 1.70m à 1.75m groot, normaal gebouwd met blond haar en van het West-Europese type. De man sprak de streektaal.

Contact

Wie de man denkt te herkennen of meer inlichtingen kan verschaffen over de feiten op 7 september 2014, wordt verzocht contact op te nemen met de politiezone Hageland op het telefoonnummer 013/350.350 of via het e-mailadres lokale.recherche@politiehageland.be.