Celebs

Geruchten over scheiding Kanye West en Kim Kardashian

Print
Geruchten over scheiding Kanye West en Kim Kardashian

Komt er na zeven maanden al een einde aan het huwelijk van het jaar? Volgens het Amerikaanse blad ‘InTouch’ liggen de scheidingspapieren klaar voor rapper Kanye West en realityster Kim Kardashian. Al zijn er evenveel bronnen die zeggen dat ‘alles prima gaat’.

Kim Kardashian zou het helemaal gehad hebben met haar echtgenoot, die haar overal controleert en haar bovendien alleen liet op Thanksgiving omdat hij liever met vrienden in Parijs was. Dat zegt een anonieme bron in ‘InTouch’. Ook zou Kanye plannen hebben om definitief in Parijs te gaan wonen, ‘met of zonder haar’. Volgens InTouch heeft Kim al in alle discretie een bezoekje aan haar advocaat gebracht. Ook Hal Carmichael, de stiefbroer van Kanye West, zei in een recent interview met het magazine Heat dat hun relatie moeilijk is. ‘Kanye controleert Kim, waar ze naartoe gaat, wat ze doet, maar hij doet dat om haar te beschermen’.

Volgens andere bronnen is er van een scheiding geen sprake: ‘Kanye heeft het gewoon druk met zijn werk, op het einde van het jaar is alles nog wat drukker. Maar hij komt naar huis, alles is ok’, schrijft Hollywood Life. Ook een woordvoerder van Kim Kardashian heeft alle geruchten ontkend.

Niet te missen