Bibliotheek organiseert gratis workshop 'Fundels'

Print
Bibliotheek organiseert gratis workshop 'Fundels'

Foto: Bibliotheek Zonhoven

Zonhoven - Een Fundel is een digitaal prentenboek voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Op je tablet komen deze prentenboeken tot leven! Werk je in een kinderdagverblijf of als leerkracht? Ben je zelf ouder en wil je graag je kind stimuleren om lees- en spelplezier te ontdekken via Fundels? Tijdens deze gratis workshop leer je alles over Fundels.

Via de Fundels-app, komen prentenboeken tot leven op je tablet! Als lid van de bib kan je gratis Fundels-prentenboeken lenen en downloaden op je tablet.

Werk je in een kinderdagverblijf of als leerkracht? Ben je zelf ouder en wil je graag je kind stimuleren om lees- en spelplezier te ontdekken via Fundels?
Schrijf je dan in voor onze gratis workshop op 16 december 2014 om 20u. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 20).

Je kan je inschrijven via mail: bibliotheek@zonhoven.be, telefonisch: 011 81 05 81 of aan de balie van de bibliotheek: Kerkplein 80, 3520 Zonhoven.

Als je zelf over een iPad of Androidtablet beschikt, mag je deze meebrengen.

Tot dan!


Bibliotheek Zonhoven organiseert deze workshop in samenwerking met het ICT atelier en met financiële ondersteuning van de provincie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio