Sint en Piet bezoeken Basisschool Domino Genenbos

Print

Foto: Carine Goossens

Genenbos

Lummen - Op woensdag 3 december was het weer zover. Sint en Piet brachten ons een bezoek. Door de werken in de Genenbosstraat had de Sint zijn voorzorgen genomen. Hij arriveerde op school met een tractor.

De kinderen onthaalden de Sint op de speelplaats met een fantastische dans. Voor de speeltijd mochten de kleuters in de turnzaal hun liedjes en dansjes opvoeren. Sint en piet werden er heel erg gelukkig van. Omdat iedereen braaf geweest was, beloonde hij de kleuters met het voorlezen van een verhaal. De Sint had ook voor iedere klas een leuk cadeau meegebracht en voor elk kind een snoepzak.

Na de speeltijd waren de kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar aan de beurt. Ook zij zetten hun beste beentje voor. De turnzaal was mooi versierd met werkjes van de kinderen. Dat konden Sint en piet wel smaken.

De kinderen van het vijfde en het zesde leerjaar kregen een persoonlijk bezoek in de klas. Piet eiste dat ze hun schoen moesten zetten. Terwijl de kinderen deden alsof ze sliepen vulde hij alle schoenen met lekkers. Na deze gezellige voormiddag was het tijd voor de Sint om afscheid te nemen. Tot volgend schooljaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio