Back to the Criba schenkt 3.500 euro aan vzw De Kleine Prins Kinderkankerfonds

Print
Back to the Criba schenkt 3.500 euro aan vzw De Kleine Prins Kinderkankerfonds

Foto: Lisette Luyckx

As - Op 4 oktober 2014 vond de tweede editie plaats van Back to the Criba. Na een uitverkochte eerste editie in 2013 was ook de tweede editie een groot succes. Voor de tweede maal op rij mochten we het bordje uitverkocht bovenhalen. Een 800-tal feestvierders zorgden weer voor een onvergetelijke avond.


Dankzij de belangeloze inzet van vele tientallen vrijwilligers, de ondersteuning van tientallen sponsors en de 800 aanwezigen konden we een mooi bedrag verzamelen voor het goede doel dat we dit jaar hadden gekozen: vzw De Kleine Prins Kinderkankerfonds. We zijn dan ook fier om vandaag een bedrag van 3.500 Euro te mogen overhandigen aan deze organisatie met een grote groep vrijwilligers die zich in Limburg belangeloos inzet voor de ondersteuning van kinderen onder de 18 jaar die getroffen worden door kanker.
We hopen op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan de werking van de vereniging zodat zij verder emotionele en financiële hulp kunnen blijven bieden aan de kinderen en hun familie die door deze ziekte getroffen worden.
Tevens kijken we al uit naar de derde editie van Back to the Criba die zal plaats hebben op 3 oktober 2015.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio