Uniek concert in Tongerlo

Print

Tongerlo

Bree - Vorige zondag genoten zo'n 225 muziekliefhebbers in de kerk van Tongerlo van een uniek concert met Luc Ponet, Guido Segers en Veerle Henkens.

Het werd aangekondigd als een uniek concert, en dat werd het ook! Geen moeite was te veel om alle aanwezigen optimaal te laten genieten van klank en beeld. Op het doksaal werd een camera geplaatst zodat de aanwezigen de muzikale kunstenaars aan het werk konden zien en hun enthousiasme konden mee beleven op een groot scherm vooraan in de kerk.
Veerle, Guido en Luc gaven het beste van zichzelf: een gouden stem, knap handen- en voetenwerk met adembenemende en verrassende klanken. Vooral de stukken die ze alledrie samen brachten, bezorgden ons allen kippenvel. Na het concert was er de gelegenheid om een gezellige babbel te slaan. Ook het traditionele hapje en drankje ontbraken niet. Samen met vrijwilligers van de kerkfabriek, het parochieteam, de KVLV en de Gezinsbond werd het een feest dat menigeen zich nog lang zal herinneren.
De kerk werd feestelijk uitgedost met schilderijen en bloemstukken van de hand van Simonne Peeters.
De lovende woorden achteraf waren voor de organisatoren alleszins een duwtje in de rug om te denken aan... Wordt vervolgd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio