Basisschool Lutselus informeert de ouders voortaan online

Print
Basisschool Lutselus informeert de ouders voortaan online

Foto: Luc Claesen

Lutselus

Diepenbeek - Gedaan met briefjes en invulstrookjes allerhande. De school startte na de herfstvakantie met ‘GIMME’ een online communicatieplatform met de ouders, oma’s, opa’s,… die zich registreerden. 97% deed dat al via www.gimme.eu .

Ouders ontvangen een link op hun smathphone, tablet, … naar info van de juf, de meester of de school. Zij kozen zelf van welke klassen ze berichten wensen te ontvangen. Voortaan gaan boodschappen niet meer verloren en zijn ouders die niet langer samenwonen beiden goed geïnformeerd. ’t Is supersnel aangemaakt en verzonden. Ouders en leerkrachten zijn erg enthousiast.

Daarnaast blijven www.lutselus.be en de andere communicatie- en infokanalen bestaan.

Ook instappertjes bij de kleinste kleuters kunnen zich nu al registreren via www.gimme.eu . Opdat er voor jou kleuter zeker een plaatsje gereserveerd wordt op één van de instapdagen klik je op aanmelden op www.lutselus.be. Je vindt er instapdagen en opendeurmomenten. De aanmeldingsdatum bepaalt de voorrang indien de capaciteitsnorm bereikt wordt. Eerstvolgende instapdag: 5 januari 2015, opendeurmomenten op 11 en 16 december 2014 tussen 13:30 en 15:00. Voor een ander moment bel 0494 39 46 69 of mail info@lutselus.be. Welkom!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio