Johan Eertmans volgt Ralph Neven op als nieuwe voorzitter van UNIZO-Lanaken

Print
Johan Eertmans volgt Ralph Neven op als nieuwe voorzitter van UNIZO-Lanaken

Foto: Eric Bervoets

Lanaken - Johan Eertmans volgt Ralph Neven op als nieuwe voorzitter van UNIZO-Lanaken

Het bestuur van UNIZO-Lanaken heeft op haar bestuursvergadering van 26 november Johan Eertmans verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging UNIZO-Lanaken. Johan Eertmans volgt Ralph Neven op als voorzitter. Ralph Neven heeft de taak van Penningmeester op zich genomen.

Het afscheid van Ralph Neven als voorzitter was reeds eerder aangekondigd. "Zelf wil ik me naarstunizo inzetten als voorzitter van Club 51 in Lanaken."

Johan Eertmans, zaakvoerder van cad.conec.greenhousete Lanaken. Hij is sinds de opstart van UNIZO-Lanaken actief betrokken binnen de UNIZO-gelederen. Hij was bestuurslid en tevens penningmeester van UNIZO-Lanaken. Johan is zeker geen onbekende in Lanaken en kent het reilen en zeilen zeer goed.

Johan Eertmans werd geboren op 18 juli 1967. Na zich te hebben verdiept in architectuur, vastgoed en energie is hij vandaag zaakvoerder van cad.conec.greenhouseEen onderneming gespecialiseerd in:

- Onafhankelijk Bouwtechnisch Consultancy Bureau

- erkend energieadviseur type A-B-C

- CAD - service voor particulieren en bedrijven CAD =(Computer-Aided- Design)

- Onafhankelijk bouwadviseur bij bouwen en verbouwen

- Bouwconflict bemiddeling

- Vastgoedexpertise

Het voltallig bestuur van UNIZO-Lanaken bedankt Ralph voor zijn inzet als voorzitter het voorbije jaar en looft hem voor de manier waarop hij UNIZO-Lanaken tot een volwaardige gesprekspartner heeft gemaakt in de gemeente. "We hebben absoluut de ambitie om deze ingeslagen weg verder te zetten en willen constructief in dialoog gaan met het gemeentebestuur alsook met de verschillende ondernemersorganisaties binnen Lanaken, daarnaast zullen we het BIN-Z en de geschenkbonnen blijven opvolgen. Nieuwe uitdagingen staan ook op til met betrekking tot wegenwerken en het spartacus verhaal wat een groot belang heeft voor onze gemeente", aldus de nieuwe voorzitter Johan Eertmans.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio