Starbucks opent koffiehoek in Hasselt

Print
Starbucks opent koffiehoek in Hasselt

Foto: Serge Minten

Hasselt -

Op 22 december opent in het Holiday Inn Hotel in de Kattegatstraat een ‘We Proudly Serve’ Starbucks Coffee corner. Dat is een hoekje in de vernieuwde brasserie van het hotel, geen volwaardige Starbucksvestiging. De Amerikaanse koffiegigant maakt ook geen reclame op de gevel van het hotel.

In de ‘We Proudly Serve’ Starbucks coffee corner kunnen mensen zowel een koffie meenemen als binnen iets eten en drinken. Het koffiehoekje in brasserie ‘De Boulevard’ biedt het hele Starbucks-assortiment aan. “Maar omdat we ook andere producten aanbieden, zijn we geen Starbucks store en voert Starbucks ook geen reclame buiten op de gevel van ons hotel”, zegt Valerie Caveye van Holiday Inn. “Ook het Marriot hotel in hartje Brussel heeft zo’n Starbucks koffiehoek. Iedereen die in ons hotel een koffie bestelt zal overigens Starbucks drinken.”

Bij Autogrill, dat in België de licentie heeft voor Starbucks, klinkt het dat de keten geen vestiging in Hasselt zal openen. “In deze heeft de hotelketen rechtstreeks contact gelegd met Starbucks Europe”, legt woordvoerder Chris Decroix uit.

Lees woensdag meer in Het Belang van Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio