Ziekenzorgkernen Groot-Riemst hebben er goesting in

Print
Riemst - Vier intensieve jaren zijn alweer voorbij en de ziekenzorgkernen staan aan de vooravond van een nieuwe bestuurstermijn. Dus vond het team van Ziekenzorg CM Limburg het de hoogste tijd om al die vrijwilligers uit de Ziekenzorgbesturen te bedanken.

Het was al van 2010 geleden dat ze nog met zoveel vrijwilligers van Ziekenzorg waren samengeweest.
Dit jaar was het thema van de vrijwilligersontmoeting 'Goesting in Ziekenzorg' waarop alle kernleden waren uitgenodigd. Om iedereen de kans te geven om mee te genieten van deze muzikale avond, koos men voor vier verschillende locaties in Limburg. Telkens zorgde het duo Louis & Maurice, oftewel de L&M band voor de nodige sfeer.
Als laatste plaats kwam het Gemeenschapscentrum Ter Kommen in Hoeselt aan de beurt. Ook hier kreeg de L&M band de hele zaal mee aan het zingen én bewegen. Iedereen zong moeiteloos uit volle borst mee. Ook hield het vrolijke duo een eerbetoon aan Luc De Vos met zijn grote hit "Mia", dat bij het publiek op een luid applaus werd onthaald.
Ook de ziekenzorgkernen uit Groot-Riemst waren massaal van de partij en zij hebben dankzij deze geslaagde avond er helemaal goesting in om er de volgende vier jaar weer in te vliegen.
De avond was omgevlogen en iedereen had goesting in van alles en nog wat behalve in het naar huis gaan.
Maar de kernen zijn er nu helemaal klaar voor en kijken vol ongeduld uit naar de bestuursverkiezingen in het voorjaar van 2015.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio