Kerstactie wordt nieuw leven ingeblazen

Volgende week, op maandag 8 december, start het gemeentebestuur van Alken met een gloednieuwe kerstactie. Deze actie, die georganiseerd wordt in samenwerking met Unizo Alken, loopt tot 31 december 2014.

Yannick Reulens

Het was jarenlang een traditie dat de gemeente samen met de handelaars uit Alken een kerstactie organiseerde. Door verschillende problemen werd deze actie vorig jaar echter afgeschaft.

Op vraag van de handelaars werd dit jaar dan toch beslist om opnieuw te starten met een kerstactie. De handelaars wilden deze actie nieuw leven inroepen omdat ze tijdens de feestdagen toch ook iets extra willen doen voor hun klanten.

De kerstactie heeft wel een nieuwe invulling gekregen ten opzichte van de voorgaande edities. Vroeger werd er door alle handelaars samen één grote prijs voorzien. Nu kiezen de deelnemende handelaars hoeveel cadeaubonnen ze ter beschikking stellen. De bedoeling is wel dat je de tegoed-bon gebruikt in een andere winkel dan de winkel waar je de bon hebt gewonnen.

Zo willen het gemeentebestuur en de handelaars ervoor zorgen dat de mensen ook de andere winkels in Alken beter leren kennen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio