© Frederic Vandebroek

Jong VLD Beringen naar Porto

Van 1 tot 4 November zakte Jong VLD nationaal af naar Portugal. Ook Jong VLD Beringen mocht zich laten vertegenwoordigen door drie afgevaardigden. Hans Breugelmans, Ferre Rayen en Frederic Vandebroek mochten de Jong VLD delegatie vervoegen naar Porto.

Frederic Vandebroek

De reis behelsde twee aspecten, enerzijds werden er contacten gelegd met de Europese liberale vereniging, ALDE, die ook actief is in Portugal. Zij organiseerden onder andere een boeiende lezing met Robert Matthé, een Vlaams ondernemer actief in Porto. Daarnaast was het de bedoeling de Portugese gewoonten en cultuur te leren kennen. Gedurende vier dagen werden we rondgeleid door een Portugees lid van de ALDE-vereniging. Hij nam ons mee naar de wedstrijd FC Porto – Nacional Madeira en bezocht samen met ons de portokelders van Sandeman.

Kortom, het was een boeiende reis, waarbij er een goed evenwicht werd gevonden tussen inhoudelijke en ontspannende activiteiten.

Ook eens een activiteit van Jong VLD Beringen bijwonen? Kom dan zeker naar ons "Nieuwjaarsontbijt" op 1 februari 2015 in brasserie De Sleepvaart en maak kennis met het bestuur en de leden van Jong VLD Beringen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio