© Reddit

Is dit de schattigste liefdesbrief ooit?

De vierjarige Bennet is een ware romanticus. Hij is tot ver achter zijn oren verliefd op Baily. Met een schattige liefdesbrief probeert hij het hart van zijn klasgenootje te stelen: ‘Je bent zo mooi als een paard’, schrijft Bennet.

skn

De mama van Bennet hielp hem een handje met het schrijven van zijn liefdesverklaring. De moeder van deze schattige knul plaatste de liefdesbrief op Reddit en gaat als een lopend vuurtje rond.

De mama van de jongen geeft aan dat – ondanks de mislukte, maar romantische poging – alle aandacht rond de liefdesbrief een welgekomen afleiding is. Bennet lijdt namelijk aan kanker sinds hij slechts zes maanden oud was. Hij ondergaat op dit moment chemotherapie maar de moeder is blij dat hij zoveel vreugde uit Baily kan halen. Ze zitten al twee jaar bij elkaar in de klas.

De brief

‘Wil je alsjeblieft naar mijn thuis komen? Laten we dan samen spelen. Ik vind je zo mooi als een paard of als een lieveheersbeestje, ik weet eigenlijk niet goed welke van de twee. Je zou naar mijn thuis moeten komen en kaas met mij moeten eten. Ik hou van je en raakte afgelopen nacht een tand kwijt. Ik denk dat ik graag een tovertruc voor je zou doen en je daarna zou laten zien hoe ik met robots vecht. Liefs, Bennet.’