© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

© bart proost

Studenten St.-Hubertuscollege exposeren op Oxfam-beurs

De leerlingen van WICO Campus Sint-Hubertus exposeren op de Oxfam-cadeaubeurs met prachtige affiche-ontwerpen in een nieuw kleedje.

bart proost

In een gecombineerde techniek van print, kleurpotlood, kleurstift, inktpen, alcoholstift, plakkaatverf én collage werkten de leerlingen van het eerste leerjaar van WICO capus St-Hubertus weer mooie, felle affiches uit in de typische warme of koude kleurencombinaties... maar tegelijkertijd ook in in een nieuw kleedje. De focus ligt nu op mooie, decoratieve 'exotische' dieren in een zwart-wit contrast, terwijl de achtergrond een 'broken glass'-collage is, opgebouwd uit verknipte en gemonteerde stukken geverfd karton. Het resultaat is kleurrijk, opvallend, dynamisch en krachtig!

Deze prachtige affiches werden ontworpen voor de Oxfam-cadeaubeurs die plaatsvindt vanaf 29 november tot en met 5 januari in de Oxfam/Idé-winkel in winkelgalerij Forum in Neerpelt centrum. Deze ontwerpen hebben ze uitgewerkt onder begeleiding van leerkrachten Bart Proost & Dennis Vaes tijdens de lessen Plastische Opvoeding.

Een zéér ruime selectie van de foto’s kan je binnenkort terugvinden op www.shn.be maar staan ook reeds online op picasaweb.google.com/SHNkunst. Maar de ruimste selectie kan je natuurlijk best ‘live’ gaan bekijken op de cadeaubeurs: het zij werkelijk prachtige kunstwerkjes geworden… Onze felicitaties aan alle jeugdige kunstenaars!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio