© Spooren S

Handbaltopper bij de welpen (JM12) tussen Sporting Nelo en Arena Hechtel

Afgelopen zaterdag stond de topper tussen de welpen van Nelo en Arena op het programma. Samen met interim-coach Tijl werd er naar uitgekeken.Arena staat voorlopig derde, dus het kon wel eens spannend worden! De welpen sleepten de overwinning in de macht en blijven aan de leiding.

Spooren S

De eerste 2 goals waren voor Arena, maar vanaf de zesde minuut kreeg Alexander L. regelmatig de bal en scoorde hij vlot. Toch was het tot de 11de minuut, toen viel de 2-2 pas viel en was het wachten op de volgende goals. De eerste match werd gewonnen met 6-2. Ook in de tweede match kwam Hechtel eerst op voorsprong. Neerpelt kwam pas in de 5e minuut bij om in de zesde en laatste minuut naar 3-1 te vechten. Hechtel scoorde ook nog in de laatste minuut en zo eindigde de tweede match met 3-2.

Keeper Tuur stond straf te keepen in het doel en kon zelfs enkele strafworpen pakken. In het laatste kwartier werd er volop gewisseld. Deze match werd gewonnen door Arena.

Proficiat jongens, op naar de volgende match. Nelo blijft hiermee op de eerste plaats staan.Trainer Jeff zal tevreden zijn. Scheidsen van dienst waren Pieter en Wout Winters.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio