© Ine Heynen

© Ine Heynen

Geslaagde vijftiende editie van het Galaconcert

Elk jaar laat de Koninklijke Fanfare De Vrijheidszonen van Kinrooi van zich horen tijdens hun Galaconcert. Voor de vijftiende editie nodigde ze niemand minder dan Garry Hagger uit.

Ine Heynen

Op zaterdag 15 november werd de oude sporthal van Kinrooi omgetoverd tot een heuse feestzaal. Naar aloude traditie opende de fanfare de avond met enkele typische orkestwerken. Daarna was het de beurt aan talent van eigen bodem. Zangeres Anja Cuijpers uit Molenbeersel liet onder begeleiding van de fanfare het publiek van mooie nummers genieten. Ze bracht ook enkele nummers samen met het Vocaal Ensemble van de Stedelijke Academie voor Kunsten uit Maaseik. Vooral de a capella versie van Over The Rainbow kreeg veel bijval. Maar Garry Hagger kreeg het publiek zelfs van hun stoel. Onder begeleiding van de fanfare zorgde hij met oude én nieuwe nummers voor ambiance. De fanfare mag weer terugkijken op een geslaagde concertavond. Op naar de volgende editie.

Een week na het galaconcert viert de fanfare traditiegetrouw hun jaarlijkse ledenfeest. Niet alleen bestaat de vereniging dit jaar 115 jaar, ook werden er een aantal leden in de bloemetjes gezet met een ereteken van VLAMO. Hierbij werden lidmaatschappen tussen 15 en 65 jaar beloond. In totaal werden er maar liefst 21 leden gedecoreerd. Proficiat!

Zaterdag 29 november zullen de jeugdige leden van de fanfare in de voormiddag deur aan deur kerststerren verkopen. Een ideale manier om de vereniging een hart onder de riem te steken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio