© miet debay

© miet debay

© miet debay

© miet debay

© miet debay

KVLV-dames Genoelselderen steunen massaal Klavertje 3

Zaterdag 22 november hield KVLV-Genoelselderen haar jaarlijkse feestvergadering.

miet debay

Om 18 uur ging het feestje van start. De zaal was dit jaar helemaal versierd in de kleuren rood en groen.Bij het binnenkomen kregen de leden een aperitief aangeboden en daarna volgde een heerlijk driegangenmenu van traiteur Jeurissen. Als afsluiter volgde nog een lekker gebakje van onze bakker.

Voor de nodige ontspanning en ambiance zorgde Jos Roofthooft en hij wist de 50 KVLV-dames en meneer pastoor in een mum van tijd mee te krijgen. Zijn moppen en liedjes bevielen het publiek zo goed, dat zijn twee CD's als warme broodjes over de toonbank gingen. Van iedere CD gaat 7,00 euro per CD naar de nieuwbouw van Klavertje 3 in Bilzen. KVLV-Genoelselderen heeft hierdoor 175,00 euro aan Klavertje 3 geschonken. Hij sloot zijn optreden af met 'Limburg Allein', wat op het einde weerklonk als 'Genoelselderen Allein, Dao geit niks boave. Zo is t'r mer ein' en werd uit volle borst meegezongen door alle dames.

Daarna was er nog een tombola met als hoofdprijs een zetel die dit jaar gewonnen werd door Brigitte Croughs.Alle aanwezige dames gingen naar huis met een mooie, rode kerstster. Het was een leuke, gezellige en zeer geslaagde feestavond!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio