© johny pipeleers

© johny pipeleers

© johny pipeleers

© johny pipeleers

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jurgen Jonkers in zaal Mimosa

Dat de senioren de derde maandag van elke maand aangestipt hebben in hun agenda, bleek ook nu weer duidelijk. Zaal Mimosa zat weer goed vol en niemand minder dan Jurgen Jonkers was de gastartiest.

johny pipeleers

Jurgen gaat door het leven als de look-a-like van Frans Bauer. En als niemand het had verteld, had vrijwel iedereen gedacht dat hun Franske daar stond te zingen. Want deze sympathieke, uit Tilburg afkomstige Nederlander heeft qua uiterlijk en qua stem alle troeven om iedereen uit de bol te laten gaan. Zelfs het leuke lachje van Frans Bauer dat hij soms liet horen, was erbij. De plezante dialoogjes tussen Pascal van Puur toeval en Jurgen werkten op de lachspieren van het publiek. Toen Jurgen aan Pascal vroeg of hij al een schimmel tussen zijn benen gehad heeft in de Sinterklaasperiode antwoordde deze resoluut van ‘neen’. Hij voegde er evenwel onmiddellijk aan toe dat er in België wel nog Zwarte Pieten mogen rondlopen en in Nederland niet.

Jurgen stelde eveneens zijn allereerste cd voor met de naam ‘Dit is het’. Hieruit bracht hij het nummer “Ik weet dat jij het weet”, een ode aan zijn moeder. Zeer mooi was ook de grootste Nederlandse evergreen, zoals hij het noemde, “Het dorp” van Wim Sonneveld. Het zien van blije mensen tijdens zijn optredens, zijn vrouw en twee kinderen maken van hem een gelukkig mens, wist hij me te vertellen. Grote klasse, Jurgen!

Volgende maand is Bandit aan de beurt. De laatste seniorennamiddag van het jaar en dus in de Kerstperiode. Reserveren kan nog op 0499/19.41.21.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio