© Patrick De Roo

Dochters Frans dolbij met nieuwe partner mama: ‘Dit moet hem toch pijn doen?’

Dominique, de ex-vrouw van Frans Vancoppenolle heeft een nieuwe vriend. Hun dochters Celine en Justine zijn in de wolken, want sinds Franske voor Wendy Van Wanten koos, hebben ze hun papa niet meer gezien. ‘Misschien gaan zijn ogen nu open’, zucht Dominique in Dag Allemaal.

kidr

Acht jaar geleden is het al, de hele hetze rond ‘Wie wordt de man van Wendy’. Toen koos Wendy Van Wanten na een zoektocht op tv voor haar Franske. Maar in één tel werd ook het contact verbroken met Celine (26) en Justine (24), Frans’ dochters uit zijn huwelijk met Dominique. De meisjes waren blij dat hun papa opnieuw gelukkig was, maar snapten niet dat hij hen daarvoor ook opgaf. Dat ze op tv moesten zien hoe hun papa Wendy ten huwelijk vroeg, was de druppel. ‘Celine zat echt in de put. Telkens Frans iets beloofde, flakkerde haar hoop weer op. En telkens hij zijn belofte niet nakwam, was dat een teleurstelling’, klinkt het in Dag Allemaal.

Intussen heeft Dominique een nieuwe partner, in wie de meisjes een nieuwe vaderfiguur vonden. ‘Misschien zullen Frans zijn ogen nu wel opengaan’, klinkt het volgens het weekblad in hun kennissenkring. ‘Hij heeft de liefde van zijn dochters weggegooid en nu is er een nieuwe vaderfiguur. Dit moet Frans toch pijn doen?’