© Sven Dillen

Dit is de allerlangste netwerktafel ter wereld

‘t Is gebeurd. Gisteravond is JCI Limburg erin geslaagd om met 1.068 deelnemers aan een ‘speed business dating’ in het Guiness Book of World Records te raken. Daarmee werd het vorige record - van een Londens team met 487 deelnemers - verpulverd. In de Ethias Arena in Hasselt werden de deelnemers ontvangen aan een reusachtige tafel in de vorm van het Limburgsymbool. Nu officieel de Langste Netwerktafel ter wereld.

Dominiek Claes

Het idee voor de Langste Netwerktafel werd in de zomer gelanceerd door Andres Lesire, zelf senator bij JCI (‘Jaycees’) en marketing manager bij Group A (Belisol, Kwadro en Beliworks). “Correctie, het komt eigenlijk van mijn vrouw Nele Schoofs”, bekende Andres Lesire gisteravond. Hoe dan ook, met de sluiting van Ford Genk in het vooruitzicht, wilde hij de Limburgse economie een positieve vibe bezorgen. De lat werd meteen hoog gelegd: minstens duizend deelnemers.

De Limburgse Jaycees kennen iets van het organiseren van grote evenementen. Met de verkiezing van de Jonge Ondernemer van het Jaar zijn ze ieder jaar weer goed voor de grootste gratis netwerkreceptie.

Lees nog meer over het wereldrecord in uw krant.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio