Top baseballcoaches uit de MLB geven training bij de Nstars

Print

Foto: Martin Langezaal

Neerpelt - Op zondag 23 november beginnen de Nstars met de indoor trainingen en dat doen ze meteen op topniveau! De training wordt namelijk eenmalig verzorgd door MLB coaches uit Amerika van het allerhoogste niveau met ondersteuning van een drietal Belgische topspelers. Alle baseball- en softballfans zijn welkom.

Niemand minder dan George Greer (Triple-A hitting coach van de New York Mets en thans werkzaam voor het MLB team van de St. Louis Cardinals) en Lionel Chattelle (European scout voor de Toronto Blue Jays) komen samen met oud-spelers van het Belgisch Nationale Team (Thomas de Wolf, Jamie Verheyleweghen en Tom Lorrentop) naar Neerpelt.

De Nstars leden zijn superblij om privé hitting en fielding training te krijgen van deze kanonnen. Dit is uniek voor Noord Limburg en de Nstars zouden graag de training willen openstellen voor alle baseball enthousiasten in Limburg. Dus naast ruimte voor Nstars leden is er ook voor niet-leden en fans nog plek beschikbaar om mee te trainen en daarmee ook les te krijgen van deze topcoaches. Graag wel opkomst van jeugd of volwassenen met enige ervaring in baseball of softball. Supporters zijn uiteraard ook welkom, maar vol is vol.

Zin om mee te doen of te komen kijken? Deze supertraining is van 16:00 tot 19:00 uur op zondag 23 November 2014 in de Sporthal van WICO Campus St.-Maria (de ingang is bereikbaar via de Slagmolenstraat 20 in Overpelt). Meetrainen voor niet-leden is slechts 10,- euro (per sessie). Bezoekers dienen zich hiervoor wel op voorhand aan te melden bij Martin Langezaal, door een e-mail te sturen naar: info@nstars.be

Contactgegevens organisatie:
Martin Langezaal: 011-735435 / 0468-208360 - Herman Rijkx: 0473-889628
e-mail naar: info@nstars.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio