© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

Meer dan 120 eters openen dorpsrestaurant Zeppere Tegoar

Meer dan 120 dorpsgenoten hebben zaterdagavond het Zepperse dorpsrestaurant boven de doopvont gehouden. Zij zorgden ervoor dat de initiatiefnemers Nicole Knapen en Gerda Neven wat financiële armslag kregen door in te gaan op hun uitnodiging voor een feestelijke startavond met een viergangenmenu.

Jos Lacroix

Het Zepperse dorpsrastaurant 'Zeppere Tegoar' is definitief uit de startblokken geschoten. Vorige zaterdag organiseerden de vrijwilligers-restaurantuitbaters een benefietavond. Ze kregen ook bezoek van de Sint-Truidense burgemeester Veerle Heeren. Die had een leuk cadeau namens het stadsbestuur bij, namelijk schorten met het logo van Zeppere Tegoar voor de vrijwilligers-medewerkers. “Dat was een cadeau waaraan we ons helemaal niet verwacht hadden en waarmee we zeer tevreden zijn”, zegden Nicole en Gerda.

De eerste reguliere editie van het Zepperse dorpsrestaurant vorige dinsdag was ook al meteen een schot in de roos: meer dan 80 Zepperenaren kwamen buurten in de parochiezaal en genieten van stoofvlees met kroketten. Volgende week staan er gehaktballetjes in tomatensaus met puree op het menu. “Met onze dank natuurlijk aan de vrijwilligers die dit mogelijk maken en de mensen van Het Heft die zorgen, voor de catering. Wie op dinsdagmiddag wil mee komen eten aan de prijs van 6 euro blijft welkom. Je moet wel je aanwezigheid even melden op voor maandagavond 21 uur op de nummers 0471/48.87.33 (Den Teluur), 0495/90.59.57 (Gerda Neven), 0497/48.41.90 (Nicole Knapen) of op zepperetegoar@hotmail.com. Dan zorgen we ervoor dat je stoel klaar staat”, besloten Gerda en Nicole.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio