© benny meuwis

Stage met 140 jonge keepers bij TopSave keeperschool

Op 11 november mochten TopSave keeperschool en K. Peer SV zomaar eventjes 140 jonge keepertjes ontvangen. 30 trainers en 20 helpers maakten voor deze sportievelingen er een onvergetelijke dag van.

benny meuwis

De keepers trainden 1,5 uur in de voormiddag en 1,5 uur in de namiddag in een doorschuifsysteem. Tijdens de middagpauze kwam er een hele delegatie van KRC Genk op bezoek voor een signeer- en fotosessie. Tijdens het interview gaven assistenttrainer Guy Martens, Laslo Köteles, Marco Bizot en Nordin Jackers nog heel wat tips mee aan onze jonge deelnemers.

Tijdens de prijsuitreiking kwamen Peter Maes (toptrainer Lokeren) en Koen Van Langendonk (keeper Westerlo) langs. Ook zij konden niet ontkomen aan het uitdelen van talloze handtekeningen en het maken van foto's. Het uitloten van een achttal truitjes van verschillende eersteklasse keepers was een hoogtepunt voor onze deelnemers. Peter Maes had de eer om het winnende lotje voor de trui van Thibaut Courtois te trekken. De organisatie mag terugblikken op een fantastische geslaagde keeperstagedag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio