© *

Zo ziet topmodel Lara Stone er echt uit na haar bevalling

Het Nederlandse topmodel Lara Stone (30) toont een jaar na haar bevalling hoe haar lichaam er echt uitziet. Voor de lens van de beroemde fotograaf Jürgen Teller poseert ze in lingerie en zonder photoshop in het Britse magazine 'System'.

kvd

Samen met haar man, de Britse komiek David Walliams, heeft Lara Stone een zoontje van een jaar oud. In het magazine 'The Edit' vertelde ze onlangs dat ze het moeilijk vond om vrede te nemen met de veranderingen die haar lichaam onderging tijdens en na haar zwangerschap. ‘Ik probeer te aanvaarden dat alle vrouwen, en dus ook ik, hangborsten en minder strakke armen krijgen. Maar als je beseft wat voor klein wonder je daarvoor in de plaats krijgt, is het dat zeker en vast waard’, zei ze.

In juli was ze voor het eerst na haar bevalling opnieuw te zien in een campagne voor het Amerikaanse modehuis 'Calvin Klein', waar haar lichaam er heel anders uitziet dan in de naturel foto’s die in september van haar genomen zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen