Zingende non covert hitsige song van Madonna

Het sprookje van de ‘zingende non’ blijft voorlopig duren. De Siciliaanse kloosterzuster Cristiana die The Voice of Italy won, lanceert nu haar debuutalbum. Voor de 25-jarige non begon het allemaal met haar auditie voor de Italiaanse versie van The Voice waarin ze het nummer No One van Alicia Keys zong. De jury en het publiek wisten haar vertolking en verschijning in traditioneel habijt te smaken en het YouTube-filmpje van haar optreden werd wereldwijd een hit. Ondertussen is het al meer dan honderd miljoen keer aangeklikt.

jdr

Maar daar bleef het niet bij, want Cristiana won ook de populaire talentenjacht en dat leverde haar een platencontract annex debuutalbum op. Daarop staan, naast twee nieuwe nummers, ook tien covers van onder meer Coldplay, Jessie J. en Cyndi Lauper.

De zingende non heeft meteen ook een single klaar en die is opvallend genoeg Like a Virgin. Toen Madonna het nummer in 1984 uitbracht, zorgde ze voor een stevige controverse rond de videoclip waarin ze, gekleed in een witte trouwjurk, lijkt te masturberen.