Agressieve verkrachter krijgt zwaarst mogelijke straf

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft donderdag de 35-jarige Ismail A. uit Genk veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor de gewelddadige aanranding van Katrina T. in 2012.

Eind juli ging Katrina mee naar het appartement van Ismail in Genk nadat ze die dag al wat tijd met hem had doorgebracht. Eens daar aangekomen werd er een fles whisky soldaat gemaakt en kreeg ze het bevel om op het bed te gaan liggen. Toen ze dat weigerde, begon Ismail zijn kung-fu kunsten te vertonen. Op een bepaald moment werd hij gestoord door een vriend, Chico, die onverwacht langskwam. Chico kreeg de opdracht om wiet te gaan halen met geld van Katrina. Nadat ze enkele jointjes hadden gerookt, deed hij enkele pogingen om Katrina naar huis te brengen, maar dat mocht niet van Ismail.

Na het vertrek van Chico kreeg Katrina opnieuw enkele slagen en het bevel om op het bed te gaan liggen, wat ze eerst weigerde. Hij dreigde ermee om haar te slaan met een afgebroken borstelsteel. Uiteindelijk ging de vrouw onder dwang naakt op het bed liggen, waar ze Ismail oraal moest bevredigen en daarna verkracht werd.

Omdat Ismail een agressief karakter heeft, jonge vrouwen enkel als lustobject beschouwt en de feiten zo gewelddadig waren, werd de zwaarst mogelijke gevangenisstraf van drie jaar uitgesproken, met onmiddellijke aanhouding. Ook wordt hij voor vijf jaar uit zijn burgerrechten gezet en moet hij een schadevergoeding van 1.000 euro betalen.

(belga)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio