© Gert Roeffaers

Nadiluxe Kanarie Cup 2014: een overweldigend succes !

Twee november jl. stond het Jeugdcomplex van STVV in het teken van de Nadiluxe Kanarie Cup !

Gert Roeffaers

Een 50-tal jeugdvoetbalploegen in de leeftijdsgroepen U7 tot en met U11 namen deel aan dit vernieuwde voetbaltornooi. Ploegen als KRC Genk, KSC Lokeren, Standaard Luik en KV Mechelen zakten af naar St Truiden om er de strijd aan te gaan met STVV en een heleboel andere Limburgse ploegen waaronder Lommel United, Brustem, Jeuk, Sporting Hasselt, Hades, KSK Tongeren, KSK Tienen, VKM St Truiden en nog vele andere.

In de reeks van de U11 behaalde de thuisploeg een dubbele podiumplaats. De spelers van trainers Dominique Slegers en Maarten Ruymen eindigden op de eerste en tweede plaats, voor KRC Genk.

Ook de U10 van STVV behaalde de gouden medaille en de allerjongsten van STVV, de U7, eindigden op een mooie derde plaats door in de kleine finale KV Mechelen te verslaan.

Voor de 1.500 toeschouwers was het de ideale afsluiter van een mooi Allerheiligen weekend. Schitterend weer, prachtige voetbal en een vlekkeloze organisatie ! 'Dankzij de hulp van vele vrijwilligers konden we er zo'n geslaagd tornooi van maken !' besluit Jan Delorge, voorzitter van het Jeugdbestuur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio