Vier nieuwe parfums van de sterren

Zangeres Rihanna heeft zopas via haar Twitter-account laten weten dat haar nieuwe parfum ‘Rogue Love’ binnenkort op de markt zal komen. Voor parfumliefhebbers wordt het aanbod daardoor opnieuw groter, maar Rihanna is niet de enige beroemdheid die dit jaar een nieuw geurtje lanceert. Hieronder geven we een klein overzicht van de nieuwe parfums van de sterren:

kvd

Rihanna

Naam van de geur? Rogue Love

Naar wat ruikt het? Behalve de campagnefoto die Rihanna deelde, zijn er verder nog geen details bekend over de inhoud van het flesje.

Hoe ziet het flesje eruit? Op de afbeelding op Twitter zien we dat het flesje rechthoekig zal zijn met rechthoekige dop, in grijze en roze tinten

Hoe werd het voorgesteld? Rihanna kondigde begin november de komst van ‘Rogue Love’ aan op haar Twitter-pagina. Ze postte een campagnefoto waarop het flesje staat te pronken naast een zwart-wit foto van Rihanna’s gezicht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lady Gaga

Naam van de geur? Eau de Gaga

Naar wat ruikt het? Het is een combinatie van witte violet, limoen en leder: producten die de zangeres naar eigen zeggen dagelijks gebruikt. Het is bovendien uniseks, geschikt voor alle genders.

Hoe ziet het flesje eruit? Het flesje is zwart en vierkant, met daarop een rechthoekige dop. De naam van de parfum is aangebracht op een zilveren plaatje.

Hoe werd het voorgesteld? Voor Lady Gaga is ‘Eau de Gaga’ haar tweede parfum. Ze kondigde de lancering aan in augustus en ook zij deed dat via haar Twitter-pagina. Ze zette de campagnefoto op haar profiel, waarop ze wordt voorgesteld als een Griekse godin met blond golvend haar en omgeven door een horde mannen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jennifer Aniston

Naam van de geur? J by Jennifer

Naar wat ruikt het? Jennifers parfum wordt beschreven als een combinatie van de geur van het strand, de frisheid van de zoute zee en de warmte van een zonnige zomerdag. Het heeft toetsen van waterlelie, magnolia en vanille.

Hoe zit het flesje eruit? Het flesje is langwerpig en azuurblauw met een doorschijnende dop. De kleur en de golvingen in het flesje roepen meteen zomerse noties op.

Hoe werd het voorgesteld? Na de lancering van haar eerste parfum ‘Lolavie’ vier jaar geleden kondigde actrice Jennifer Aniston via de media aan dat haar tweede parfum ‘J’ in juli 2014 zou gelanceerd worden.

Foto: www.kohls.com

Cheryl Cole

Naam van de geur? StormFlower

Naar wat ruikt het? Het bloemige parfum zou de geur oproepen van de lucht nadat er een storm heeft geraasd. Het is licht en verfrissend en ruikt naar mandarijn, nectar, perzik en vanille.

Hoe ziet het flesje eruit? Het flesje bestaat uit goud-beige tinten en heeft een dop in de vorm van een bloem

Hoe werd het voorgesteld? Coles eerste geur ‘Storm Flower’ is verkrijgbaar sinds augustus 2014. De lancering van het parfum werd aangekondigd aan de hand van een videoclip waarin Cheryl de hoofdrol speelt.

Niet te missen