© Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

11-novemberviering

Op 11 november worden de gesneuvelden, de burgerslachtoffers en de vermisten uit de beide wereldoorlogen herdacht. Het Alkens gemeentebestuur en de Oudstrijdersvereniging VOV willen deze herdenking ook dit jaar samen met u vieren op dinsdag 11 november 2014.

Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

Programma

9.45u. Samenkomst aan de St.-Aldegondiskerk, Alken-Centrum.10u. Eucharistieviering verzorgd door de 3 parochies en opgeluisterd door hetDolce Canto kinderkoor en de DC-Bellesband.10.45u. Bloemenhulde en toespraak aan het monument van de gesneuvelden ophet kerkplein.‘Te Velde’ en ’Nationale Hymne’ door de Koninklijke Harmonie St.-Aloysius.

De genodigden gaan in stoet onder muzikale begeleiding van de harmonie naar Dienstencentrum De Kouter, Papenakkerstraat 5, waar er een receptie plaatsvindt.Het gemeentebestuur nodigt u vriendelijk uit op de herdenkingsplechtigheid en op de receptie.

Tentoonstelling: Alken tijdens de Groote Oorlog

In de inkomhal van het OCMW, Papenakkerstraat 5, vindt u een gedeelte van de tentoonstelling ‘Alken tijdens de Groote Oorlog’. Nadien verhuist de tentoonstelling naar de Openbare Bibliotheek en dit tot en met zondag 14 december 2014. U kunt de tentoonstelling dan bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Info: Carine Luts, dienst vrije tijd, tel. 011-59.99.76, carine.luts@alken.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio