Toneelgroep Sint-Martinus op de planken met knotsgekke komedie

Toneelgroep Sint-Martinus van Herk-de-Stad staat op vrijdag 21 en zaterdag 22 november, telkens om 20.00 uur en zondag 23 november om 15.00 en 20.00 uur in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) op de planken. Ze presenteren de komedie ‘Wie zit er in de wasmand?’ van Derek Benfield in een vertaling van Walter Groener.

Laura Brems

Het stuk speelt zich af in een statig landhuis. Vrijgezel Bernard is overleden door een val van zijn tractor. Zijn broer Henri en zijn zus Sarah komen de zaken in het landhuis van Bernard regelen. Al snel blijkt dat Sarah en Henri niet de enige tijdelijke bewoners zijn. Dat zorgt voor heel wat verrassende onthullingen. Lachsalvo’s verzekerd!

In de rolverdeling zie je Goele Beets, Nathalie Daems, Gerda Derwael, Roger Dooms, Liesbeth Lahaye, Robert Robijns, Michiel Vanloffelt, Eline Vantilt en Lieve Weyens. Regisseur is Chris Mathijs.

Bij de avondopvoeringen op vrijdag 21, zaterdag 22 november en zondag 23 november ben je al vanaf 19 uur welkom om aan de bar een glaasje te komen drinken. Voor de opvoering op zondagmiddag 23 november gaat de bar al om 14 uur open. Zondagmiddag ontvang je in de pauze een stuk taart gratis.

Kaarten: 8 euro (voorverkoop) en 10 euro (kassa) op nummer 013/55.14.91, weyens.brems@skynet.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio