© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

© Luc Hamers

Happy Halloween bij Eendracht Mechelen a/d Maas.

De weergoden hadden zich weer van hun goede kant laten zien, zodat de Halloweentocht op een droog parcours naast de voetbalterreinen en in het nabije bos kon plaatsvinden.

Luc Hamers

Het oudercomité dat de organisatie in handen had genomen, had al vlug door dat het weer een topper ging worden in Maasmechelen. Tegen 18.30 uur was het op de Oude Baan één en al aanschuiven om via Paul, Jean en Marie-José op de parking te raken waar de allerkleinsten op een presentje mochten rekenen, aangeboden door de medewerkers van Play-city. Omdat het drummen was op de parking, werd er besloten om de Halloweentocht vroeger te laten starten en daarom riep TVJO Guy Beckers de eerste groep van 20 mensen om zich klaar te houden om aan de griezeltocht te kunnen beginnen.

Via een afgezette route werden de deelnemers naar de tent van de waarzegsters geleid en daar werd de toekomst voorspeld aan de kleinsten van de groep. Eenmaal door de tunnel en na enkele gedrochten gepasseerd te hebben trok de groep het bos in. Een opgezet auto-ongeval deed de deelnemers schrikken en met knikkende knieën en angstzweet gingen ze dan maar het bos in waar ze getrakteerd werden op nog meer griezels, spoken, grafdelvers, kettingzagen enz.. Terug aan het voetbalveld werden ze getrakteerd door een fee op een appel en door de heksen op een kop pompoensoep. Als allerlaatste kwamen de vuurspuwers aan bod en zo werd de gezellige avondgriezeltocht afgesloten. Tegen 23 uur kwamen de 80-tal figuranten van hun plaats en kon er gefeest worden tot in de late uurtjes op de parking en in de benedenkantine.

Foto’s van de Halloweentocht zijn te bekijken op de website van Eendracht Mechelen a/d Maas.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio