Kunst Adelt Geistingen voert dolle klucht 'Een smoske met hesp' op

Print
Kinrooi - Op 22, 23, 26, 28, 29, 30 november en 2 en 5 december voert toneelvereniging Kunst Adelt de voorstelling op van de dolle klucht 'Een smoske met hesp' van Eddy Van Ginckel in regie van Thieu Rutten. De voorstellingen starten steeds om 20 uur.

Voor de eerste keer drie maanden op vakantie in een appartement in Spanje, en dan nog betaald door tante Jeanne en den opa. Josee is in de wolken, haar man John iets minder. Stafke, de broer van John is al in Spanje en logeert in zijn kleine caravan niet ver daar vandaan. Oh ja, en dan is er ook nog die sexy Cindy, de overbuur van John en Josee, die niet binnen kan in haar appartement en John om hulp vraagt, en dan ...

De rollen in het stuk worden vertolkt door Wiel Schepens, Jaak Smeets, Rita Hendrikx, Bert Dirkx, San Wieërs en Heidi Swennen.

De voorstelling zullen plaatsvinden in de harmoniezaal van Vreugd en Deugd Geistingen 15, Kinrooi. Reserveren kan via Mia Henckens op het nummer 0494/60.41.87 tussen 18.30 en 20 uur. Een ticket kost 7,5 euro.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio