‘Real wil Bale verkopen, ManU ruikt kans’

Print
‘Real wil Bale verkopen, ManU ruikt kans’

Foto: Photo News

De Welshe winger Gareth Bale, die voor een recordsom van om en bij de 91 miljoen euro vorig jaar Tottenham ruilde voor Real Madrid, zou van trainer Carlo Ancelotti alweer mogen beschikken. De Italiaan verkiest Isco boven de Welshman en hoopt met de verkoop van Bale de Madrileense kas te spijzen. Manchester United volgt de situatie op de voet. Dat schrijft het Engelse The Daily Star.

Door de goede prestaties van het Spaanse talent Isco zou Ancelotti Gareth Bale, die terugkomt uit blessure, niet meer in de basis zetten bij Real Madrid. Manchester United, dat in de zomer al zwaar toesloeg op de transfermarkt met het aantrekken van onder andere Angel Di Maria en Radamel Falcao, zou de sneltrein op links op het oog hebben. En Louis van Gaal, naar verluidt een bewonderaar van Bale, zou zwaaien met alweer een hallucinant hoog loonbriefje.

Ancelotti nuanceert

Moest Bale verkocht worden, zal Manchester United wel héél diep in de buidel moeten tasten. Het lijkt immers onwaarschijnlijk dat Real Madrid de Welshman voor een bedrag dat ver onder die 91 miljoen ligt zal laten gaan. Intussen probeert Ancelotti de aanzwellende geruchten over het verminderde belang van Bale voor Real te nuanceren: ‘Het lijkt wel alsof sommigen vergeten zijn dat hij scoorde in de finale van de Champions League én de bekerfinale. Hij is zeker even belangrijk als Isco of James’, vertelde hij voor de start van de bekercampagne van de Champions League-winnaar.