Open Chirodag in Meulenberg

Print

Meulenberg

Houthalen-Helchteren - Om de goede werking van de Meulenbergse Chiro te onderstrepen werd afgelopen zondag op het Berkenveld een ‘Open Chirodag’ georganiseerd. De mama's en de papa's werden uitgenodigd om samen met méér dan 200 kinderen en de leiding een spelnamiddag door te brengen.

Grote belangstelling voor deze organisatie waarbij de ouders hun jeugdig hartje nog eens konden ophalen en als jonge veulens over het terrein mochten draven. De dag werd afgerond met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje waarvoor ook de omwonenden waren uitgenodigd. Een dikke proficiat aan de volwassenen begeleiders Ann en Patrick. En ook aan de 40 leidsters en leiders die zich van hun beste zijde lieten zien en zich iedere zondag inzetten voor bijna 300 kinderen in alle leeftijden. Op de moeilijke wijk Meulenberg is dat een niet alledaagse prestatie te meer omdat de bestemming van de speelterreinen waar de plaatselijke Chiro al bijna 60 jaar haar activiteiten organiseert in vraag wordt gesteld door het gemeentebestuur. Gelukkig staan de verantwoordelijken pal en met de steun van de talrijke ouders zal de werking ter plaatse zeker voortgezet kunnen worden.


Op de foto's: Hans, Jan, Laurence, Antje en Sara. Yaël, Lucas, Jasper en Thomas. En de kleintjes: Jura, Fien, Anna en Klaartje.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio