Toneelkring De Noordhoek viert 50-jarig jubileum van Frans Vandenberk en Mina Lemmens

Print
Toneelkring De Noordhoek viert 50-jarig jubileum van Frans Vandenberk en Mina Lemmens

Foto: vanessa vanhout

Heide-Heuvel

Lommel - Toneelkring De Noordhoek stelt graag zijn jubilarissen voor van dit jaar: Frans Vandenberk en Mina Lemmens. Ook de repetities voor het nieuwe toneelstuk; ‘Tweede keer, goeie keer’ zijn al in volle gang

De Noordhoek is weer van start gegaan, de repetities zijn al volop bezig maar tussendoor was er zeker ook tijd om het jaarlijkse feest te vieren met de bijhorende jubilarissen! Dit jaar zijn Frans Vandenberk en zijn vrouw Mina Lemmens in de bloemen gezet en dit omdat ze beide al 50 jaar lang trouw lid zijn van onze toneelkring. Dus ook via deze weg en namens alle leden van De Noordhoek, nogmaals van harte gefeliciteerd Frans en Mina.


Het nieuwe toneelstuk dat dit jaar zal worden gebracht: ‘Tweede keer, goeie keer’ is een komedie in 3 bedrijven van auteur William Rocke, vertaler Guy Keeren en geregisseerd door Henri Dirckx.
De Noordhoek nodigt jullie graag uit om één van onze voorstellingen bij te wonen, datums van de opvoeringen: 6, 13, 14, 19, 20 en 21 december 2014.Kaarten zijn in voorverkoop enkel op zondag 9 november 2014 verkrijgbaar aan €6,00. Deze zal doorgaan in zaal Heide-Heuvel, Heidestraat 252, 3920 Lommel tussen 10u00 en 11u00.
Vanaf 12 november is er de mogelijkheid om telefonisch kaarten te bestellen aan €8,00 op het nummer 011/54.02.33. Onze website: www.denoordhoek.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio