Opwaardering Passantenhaven

Print
Bocholt - De passantenhaven en het kamperwagen terrein Heuvelzicht worden verder opgeknapt. De gemeente investeerde al 5 500 euro in een nieuw drijvend ponton. De nieuwe drijvende steiger ter hoogte van het sanitaire gebouw staat borg voor een betere drinkwaterservice.

De opwaardering van het havengebied en de aanstelling van een nieuwe havenmeester, Bruno Witthalm, zorgt dat de passantenhaven aantrekkelijker wordt. Het aantal standplaatsen op het kampeerautoterrein blijft tot zeven beperkt. Er is een verbod op het wild parkeren rond de site. De installatie van een afvallozingspunt op de motorhome parking, de renovatie van de sanitaire blok en twee zuilen voor waterafname, ??n voor de motorhomes en ??n voor de pleziervaartuigen, verhoogt het comfort voor de trekkers.

Nieuw kleurtje voor burg Volgend jaar komen er nieuwe elektriciteitsaansluitingen voor alle ligplaatsen in de passantenhaven en op termijn zijn er plannen om, samen met De Scheepvaart, een grote drijvende kade te bouwen ter vervanging van de vele verschillende steigertjes die zich nu her en der verspreid liggen in het havengebied.

RDr

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio