Studente biedt seks aan in ruil voor lift

Print
Studente biedt seks aan in ruil voor lift

Foto: rr

Ju Peng is een bevallige studente van 19 jaar oud uit Shanghai die graag een rondreis wil maken in haar moederland. Jonge studentes reizen wel vaker, maar niet op de manier die Peng in gedachten heeft.

Het meisje uit Shanghai kondigde haar reisplannen aan op Weibo, de Chinese variant van twitter, met een opvallende oproep. ‘Ik ben op zoek naar tijdelijke vriendjes die er goed uitzien, onder de 30, langer dan 175 cm en - natuurlijk - rijk. De mannen vergoeden mijn transport naar hun stad en mijn verdere kosten en dienen zeer vrijgevig te zijn.’

Maar Peng geeft ook iets terug aan de mannen die haar reis bekostigen. ‘In ruil krijgen ze een hele nacht met mij, mijn volledige aandacht en een mogelijkheid om in het openbaar te verschijnen met een heel erg mooie vrouw,’ aldus de 19-jarige.

China is niet het meest tolerante land ter wereld, dus geen wonder dat de Chinese sociale media ontploften. Verschillende stemmen beschuldigen Peng nu van prostitutie en eisen dat ze haar advertentie offline haalt.

Peng voelt zich echter niet schuldig en heeft de methode naar eigen zeggen al met succes gebruikt voor een reis door Oost-China. ‘Het is een soort liften, het is niets om je voor te schamen.’