© stulens rik

Vol buurthuis voor 'Spurk zingt 2014'

Zaterdag 25 oktober liep het buurthuis van Spurk weer goed vol voor de jaarlijkse 'Spurk zingt'-avond.

stulens rik

Jeanneke en Gilbert hadden de tafels mooi opgesteld zodat iedereen een goed zicht had op het grote scherm waar alle teksten van de meezingers heel duidelijk konden gevolgd worden. Cindy Fourier zorgde ervoor dat alles op het juiste moment getoond werd. Na enkele opwarmertjes zat de sfeer er al vlug helemaal in. Liedjes als 'Café aan de haven', 'Laat de zon in je hart' en een medley van Will Tura werden uit volle borst meegezongen.

Jos Roofthooft en Dirk Swennen hadden een fijn programma uitgewerkt en alle teksten in boekvorm gegoten. Zo kan iedereen ook thuis nog eens nagenieten en zingen onder de douche! Verschillende liedjes op het programma zullen ook verschijnen op de nieuwe cd die Jos zal uitbrengen eind van dit jaar.

Na de pauze zat de stemming er helemaal in. Met het Spurklied en 'Bulze ich heb en eegske op dich' werd er een waardig slot gebreid aan deze avond. Als toemaatje zong Jos nog op speciaal verzoek 'Maain Wéé', waarna er een overdonderend applaus volgde. Einde van een echt ontspannende avond voor alle Spurkerklieten, maar ook de vele opgekomen mensen uit de dichte en verre omgeving van Spurk hebben genoten van Spurk Zingt 2014.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio