‘Lowie’ uit Thuis in elkaar geslagen

Print
‘Lowie’ uit Thuis in elkaar geslagen

Foto: VRT

Mathias Vergels (22), de populaire ‘Lowie’ uit 'Thuis', is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een vechtpartij.

Acteur Mathias Vergels moest een check-up in het ziekenhuis ondergaan en stond gisteren met stevige spierpijn op de set. De jonge bakkerszoon uit Sint-Genesius-Rode speelt al bijna twee jaar mee in ’s lands meest bekeken televisiesoap. Vergels vertolkt er de rol van Lowie Bomans. De voorbije twee jaar groeide hij uit tot een van de meest populaire personages.

Maandag stond er een signeersessie gepland in de Standaard Boekhandel in Blankenberge, samen met collega-acteur Marc Willems, naar aanleiding van het nieuwe Thuisboek 'Doodgezwegen'. Maar Vergels stuurde zijn kat, officieel wegens ziekte. Gisteren verscheen ‘Lowie’ op de set van 'Thuis' en bleek al snel dat hij niet ziek was. Zijn gezicht was gehavend. De verwondingen liep hij op bij een vechtpartij afgelopen weekend. Dat wordt bevestigd bij 'Thuis'.

"Het klopt dat Mathias betrokken is geraakt bij een vechtpartij. Als slachtoffer welteverstaan. Helaas heeft hij meerdere klappen gekregen. Hij heeft een medische check-up ondergaan in een ziekenhuis en mocht nadien naar huis."

Waar de vechtpartij plaatsvond en met wie, is niet geweten.