-

Michel Preud’homme: ‘Wij gaan in Kopenhagen voor het hoogst haalbare’

Print
Michel Preud’homme: ‘Wij gaan in Kopenhagen voor het hoogst haalbare’

Foto: BELGA

Geen klinkende overwinning waar heel de Brugse aanhang op gehoopt had, donderdag tegen Kopenhagen. Het werd slechts een gelijkspel nadat Club eerst zelfs nog op achterstand was gekomen, maar in de toegevoegde tijd alsnog een punt kon pakken tegen de Denen. De terugwedstrijd over twee weken in Denemarken belooft dus nog lastig te worden. ‘We gaan in Kopenhagen voor het hoogst haalbare’, vertelde coach Michel Preud’homme na de wedstrijd.

‘We wisten dat we een goed georganiseerde ploeg tegenover ons zouden krijgen. In de eerste helft vonden wij geen oplossing voor hun spel. In de tweede helft kregen we zowat vijf tot zes kansen, maar konden wij ze niet afwerken. Gelukkig hebben we nog een broodnodig punt kunnen redden. Ondanks een moeilijk begin hebben we toch een goede partij gespeeld. Ik zag alvast veel inzet bij mijn spelers’, aldus Preud’homme.

‘Het is heel moeilijk om te scoren in deze reeks. Dat was zo tegen Torino en ook tegen Kopenhagen. Als je ziet wat wij voor kansen creëerden, dan zou de score anders mogen zijn. Tom De Sutter komt terug van een lange inactiviteit, net als Castillo. Op snelheid konden we misschien iets meer geforceerd hebben. Ik denk niet dat de wedstrijd in Denemarken heel anders zal zijn. Ook daar zal

Kopenhagen stug verdedigen. Je kan niet ontkennen dat in onze reeks er drie ploegen zijn die elkaar waard zijn. Wij gaan in Kopenhagen zoveel mogelijk punten proberen te pakken. Die ingesteldheid hebben wij trouwens altijd’, besloot de Club-coach.