De Mulders winnen 2de editie van Davidsfondsquiz

Print
Bocholt - Op 17 oktober vond de tweede editie van de quiz 'Vier tegen allen' van het Davidsfonds Bocholt plaats in het Biotechnicum.

Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. Er waren 6 gewone rondes en 3 fotorondes. Tijdens de quiz kregen de deelnemers de kans om de rode-draadvraag op te lossen waarmee extra punten te verdienen waren. Er waren veel oh’s en de ah’s te horen bij het voorlezen van de oplossingen en om een aantal leuke antwoorden - of waren het bloopers? - werd er hartelijk gelachen.

Tegen het einde van de quiz werd het duidelijk dat een trio zou strijden voor de prijzen. De Mulders haalden het uiteindelijk met een eindscore van 183 punten. Na een adembenemende eindsprint eindigden De Noormannen als tweede met 172 punten, slechts 2 puntjes meer dan de familie Lowis. Deze drie ploegen kregen elk een mooi boekenpakket en het winnende team ontving ook nog voor elke deelnemer een fles cava.

Proficiat aan alle deelnemende ploegen Het was een leuke en leerrijke avond en iedereen heeft zich goed geamuseerd. Een pluim voor de organisatoren van de quiz en speciale dank aan de directie en het personeel van het Biotechnicum voor de geleverde steun.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio