Limbolink

Nieuwe EP en bandlid voor The Dallas Project

Print
Nieuwe EP en bandlid voor The Dallas Project

Foto: tdp

Drukke tijden voor The Dallas Project. Terwijl ze hun nieuwe EP afwerken zijn ze tegelijkertijd ook hun nieuwe bandlid aan het inwerken. Niemand minder dan Johan Bessemans.

Johan is al meer dan 30 jaar actief met muziek bezig. Als gitarist van Fat's Garden maakte hij enkele CD's en gaf hij talloze optredens (o.a. de Rock Rally finale in 1988). In de jaren 90 was hij veelgevraagd geluidsman (o.a. van De Mens en Noordkaap) en in zijn eigen homestudio maakt hij nog steeds muziek. Nadat hij vorig jaar stopte met zijn eigen PA bedrijf kwam de vacante betrekking als gitarist/keyboardspeler/backing vocals bij The Dallas Project als geroepen.

Vers bloed doet de band deugd want ze zitten duidelijk niet stil. Als de EP klaar is (vermoedelijk eind november) gaat de band zich razendsnel klaarstomen voor de release. Deze vindt plaats op 12 december in de Muziekodroom. Verder volgen er onderandere nog een aantal akoestische optredens bij verschillende lokale radiozenders. Voor de volledige concertagenda kan je terecht op hun website  www.thedallasproject.be