Pub[A] brengt Oktoberfest naar Alken

Print
Pub[A] brengt Oktoberfest naar Alken

Foto: Kevin Moens

Centrum

Alken - Haal alvast de lederhose van stal of leg de dirndl in de feestelijke plooi want op zaterdag 25 oktober organiseert Pub[A] het Oktoberfeest Alken. Naar analogie met het grootste bierfestival ter wereld in München verandert Pub[A] in dé biergarten bij uitstek waar de halve literglazen amicaal van hand tot hand gaan.

Oefen alvast het betere dijenkletswerk, smeer de stembanden voor een potje jodelen en leer de tekst van Ein Prosit vanbuiten, want nu zaterdag vanaf 19u00 dompelt Pub[A] Alken onder in de enige echte Oktoberfest-sfeer.

bierg[A]rten

Het overdekt en verwarmd terras van Pub[A] wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waarachtige bierstube. Houten banken op een rij roepen de authentieke sfeer op van het originele Oktoberfest. Obers en diensters gekleed in onvervalste Duitse klederdracht bedienen de bierliefhebbers op hun wenken.

h[A]lve liter

Zoals de bierfeesttraditie het wil, zal de gemeentelijke trots Cristal Alken geschonken worden in halve literglazen.

Delegatie Alken Duitsland

Onder 't motto 'Feesten doe je niet alleen' vereert een delegatie van zustergemeente Alken uit Duitsland Pub[A] met een bezoek. De Duitse Alkenaren geven de eerste editie van Oktoberfeest op die manier nog extra traditioneel cachet.


Waar: Pub[A], Alken-centrum
Wanneer: zaterdag 25 oktober 2014 vanaf 19u00


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio