Aanval is de beste verdediging!

Print
Heusden-Zolder - Niet gedacht dat we het over schaken hebben? Toch wel! Geen saai spelletje maar een tactisch steekspel. Uitdaging, spanning, competitie, maar ook tijd voor een grap en een grol. Dat is wat wij doen!

Schaakclub Heusden is actief én succesvol op verschillende fronten. We doen mee aan de Limburgse Interclub met maar liefst 3 ploegen, junior Pieter-Jan is herhaaldelijk Limburgs jeugdkampioen en bij de volwassenen is Jelle dit jaar voor de 2de keer Belgisch Open Kampioen geworden.

Elke vrijdagavond is schaakavond. Van 18u tot 20u worden er lessen gegeven aan de jeugd en krijgt iedereen de kans om elkaar uit te dagen voor een leuke partij. Vanaf 20u is er schaken voorzien voor volwassenen in verschillende vormen. We organiseren een clubkampioenschap, bieden schaaklessen aan voor volwassenen, of spelen gewoon gezellig een partij onder elkaar.

In de loop van het schaakseizoen organiseren wij ook leuke nevenactiviteiten voor onze jeugdspelers. Naast paintballen voor onze oudere jeugd, gaan we naar de cinema, bezoeken we eens een kermis en nog veel meer!

Heb je interesse? Kom gewoon eens langs!

We zijn elke vrijdagavond te vinden in “Ons Huis”, Pastoor Paquaylaan 127, 3550 Heusden.

Voor meer info: schaakclubheusden@gmail.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio