Dieven stelen laptop van LTGL

Print
Dieven stelen laptop van LTGL

Foto: Valerie Wynants

Hasselt - Afgelopen weekend stelde LTGL zijn eerste debuut-EP, Mountain Peaks And Temple Shields, voor op het Amsterdam Dance Event. In de hippe venue BAUT hield Tangram Records, een Leuvens label die ook Yellow Straps onder de arm neemt, de releaseparty voor Hasselaar Ashley Morgan. Maar na een pure kick van euforie kwam een zware slag van smart. Net voor de terugweg naar ons Belgenland, werd de ruit van de Tangramauto ingeslagen en verdween de laptop van LTGL met de noorderzon.

300.000 muziekliefhebbers zakten vorig weekend af naar Amsterdam Dance Event, de grootste conferentie ter wereld voor de elektronische muziek. Vijf dagen lang worden er showcases, lezingen en workshops gegeven door artiesten van over de hele wereld. Ook Limburger Ashley Morgan liet een goede indruk na met zijn eerste release van zijn debuut-EP. Niet alleen LTGL, maar ook de rest van het Tangram label trok over heel Amsterdam om België van zijn beste kant te tonen. Ook sloegen ze de handen in elkaar met het gerenommeerde Rwina label voor een clubavond aan het Timorplein.

Na een zeer geslaagd weekend sloeg er voor Ashley, enkele uren voor de terugreis, een donker moment aan. Zijn dierbare laptop met heel zijn repertoire werd uit de auto gestolen. "Ik ben een deel van mijn ziel verloren. Gelukkig had ik van een deel een back-up gemaaktt", aldus Ashley.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio