Celebs

Renée Zellweger reageert voor het eerst op nieuwe look

Print
Renée Zellweger reageert voor het eerst op nieuwe look

Foto: pn

Maandagavond was actrice Renée Zellweger te gast op de Elle Woman Awards in Hollywood, al moesten de aanwezigen twee keer kijken voor ze de ‘Bridget Jones’-ster herkenden. De 45-jarige blondine zou langsgeweest zijn bij een plastisch chirurg maar zelf schrijft ze haar nieuwe look toe aan een gezonde levensstijl en een gelukkig gevoel.

‘Ik heb enkele grote veranderingen in mijn leven doorgevoerd. Ik voel me nu gelukkiger en ben blij dat mensen het kunnen zien’, zegt Zellweger in een interview met het Amerikaanse showbizzblad People.

Over de speculaties over haar plastische ingrepen, treedt ze niet in detail. ‘Mijn vrienden zeggen dat ik er heel ontspannen uitzie. Ik leef heel gezond. Ik heb dat lang niet gedaan, waardoor ik niet goed voor mezelf zorgde. Ik nam geen rust, maar ging gewoon door’, zegt ze. ‘Ik besefte dat het zo niet werkt en heb andere keuzes gemaakt.’

Een van die keuzes van Zellweger was om niet te veel in de schijnwerpers te staan en zich terug te trekken met haar partner Doyle Bramhall. Nu ze weer vaker buitenkomt, hoort ze van veel mensen dat ze fel veranderd is. Daar heeft ze zelf een ‘logische’ uitleg voor. ‘Ik stond de afgelopen jaren niet veel in de spotlights. Mensen kennen me bijna niet als veertigjarige. Misschien zie ik er inderdaad anders uit, maar je looks veranderen nu eenmaal als je ouder wordt. Toch? Ik ben gelukkig’, zegt de ster nog.

Niet te missen