1.300 feestgangers met burgemeester onder de brug

Print
1.300 feestgangers met burgemeester onder de brug

Foto: Erwin Wolfs

Vroenhoven

Riemst - Afgelopen vrijdag werd voor de achtste keer de Feestnacht van burgemeester Mark Vos (CD&V) georganiseerd. Bijna 1.300 feestgangers zakten af naar Vroenhoven om in de zaal Onder De Brug te feesten. Zowel jong als oud kwam aan zijn trekken. Een trendy locatie in combinatie met lokaal -en internationaal bekende artiesten maakte deze editie uniek.

De achtste editie van de Feestnacht van burgemeester Mark Vos was opnieuw een succes. Met bijna 1.300 feestgangers en een prachtige locatie was het een editie om te onthouden. En onthouden zullen de Riemstenaars het, want elk jaar staat de Feestnacht in het teken van een goed doel in eigen gemeente. Zo gaat de opbrengst van deze achtste editie integraal naar de Riemsterse oudercomités.

‘Met deze gift willen we de oudercomités bedanken voor hun inzet. Samen staan ze in voor 1.450 kinderen in onze gemeente en dat wordt wel eens onderschat. Oudercomités zorgen bijvoorbeeld voor de aanschaf van speeltuigen en kopen cadeautjes bij speciale gelegenheden. Dat kost natuurlijk geld. Daarom kunnen zij dit extraatje zeker gebruiken’, zegt burgemeester Mark Vos.

Flitsend
De locatie lag voor burgemeester Mark Vos voor de hand. De gloednieuwe feestzaal Onder De Brug in Vroenhoven is slechts sinds een jaar toegankelijk. De Feestnacht was dan ook de perfecte gelegenheid om de zaal aan het grote publiek te tonen. De feestgangers waardeerden het flitsende design van de feestzaal enorm. Net zoals coverband Eminens samen met jong zangtalent van eigen bodem in de smaak viel. Toch was ‘Cookies and Cream’ de ontdekking van de avond.

‘Cookies and Cream’ wist het publiek perfect te bespelen. De groep bracht korte fragmenten uit bekende nummers van vroeger en nu. Sommige platen gaven ze zelfs een eigen draai. Dit maakte het optreden tot de perfecte ‘mix & match’ voor het gevarieerde publiek op de Feestnacht.

 

Foto Erwin Wolfs

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio