Ziekenzorg houdt ledenfeest

Print

Martenslinde

Bilzen - Op donderdag 16 oktober kwamen 42 leden van Ziekenzorg samen voor het jaarlijkse ledenfeest, dit in het teken van de nationale ziekendag.

Voorzitster Paula Hardy had de eer om rond half twaalf de aanwezigen te mogen verwelkomen, enige toelichting bij het jaar thema 'Doorbreek de eenzaamheid' te geven en ze vroeg ook aandacht voor de tekening van de leerlingen van het 5de en 6de studiejaar.
Diaken Ludo en drie kernleden verzorgden het gebedsmoment. In tussentijd was ook de traiteur aangekomen en kon men genieten van een warme middagmaal, soep, kroketjes met vlees en fruit en als afsluiter een lekker ijsje.

Voor het ontspanningsgedeelte hadden de kernleden een beroep gedaan op de bij alle aanwezigen bekende Jos Roodhooft. Hij gaf een optreden van tweemaal dertig minuten, met zang en liedjes  uit onze jeugdjaren. Jos kreeg iedereen aan het lachen en er werd ook vlot meegezongen. Ter afsluiting van zijn optreden had Jos nog een bloemstuk voor de oudste aanwezige moeder, Netje Zegers.
Intussen was het 16.00 uur en werd bij een lekkere tas koffie en gebakjes deze namiddag afgesloten. Bij het naar huis gaan was er voor iedereen nog een bloempje als aandenken.

Iedere donderdag na de 15de van de maand is er een samenkomst in de zaal De Linde van 14 tot 17 uur met kaarten, bingo en wat samen babbelen. Iedereen is welkom.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio