Peter Loyens-fonds schenkt 3.000 euro aan Klavertje 3

Print
Peter Loyens-fonds schenkt 3.000 euro aan Klavertje 3

Foto: miet debay

Vlijtingen

Riemst - In 2011 overleed Peter Loyens totaal onverwacht tijdens een zaalvoetbalwedstrijd. Peter was overal een graag geziene gast en was dan ook lid van meerdere Riemsterse verenigingen: Vlijtingen VV, Veteranen Vlijtingen, Minivoetbal Vlijtingen, Carnavalsvereniging 't Schuurke en Supportersclub Mergelboys uit Riemst.

Na zijn dood hebben afgevaardigden van iedere vereniging de koppen bij elkaar gestoken en het Peter Loyens-fonds was geboren. Ieder jaar organiseren zij de Super Loyens-Day. Die dag vindt er een voetbaltornooi plaats tussen de verschillende verenigingen waar Peter lid van was, gevolgd door een afterparty.
Dit jaar ging de opbrengst naar Klavertje 3 in Bilzen, een vrije basisschool voor buitengewoon onderwijs waarin het kind centraal staat. De cheque van 3.000 euro was zeer welkom en zal dan ook goed besteed worden. De vorige twee edities werd de cheque overhandigd aan Make-A-Wish en aan de pediatrie van het AZ Vesalius.
De vierde editie zal volgend jaar opnieuw plaatsvinden in juni. Ook die opbrengst zal aan het goede doel geschonken worden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio