Okra stelt nieuwe programma voor op cultuurmarkt

Print
Sint-Truiden - Tijdens de jaarlijkse cultuurmarkt op Sint-Truidense Grote Markt stelde Okra Sint-Truiden zijn nieuwe jaarprogramma voor 2015 voor.

Okra speelt een belangrijke rol bij de sportbeleving, ontspanning en bijscholing van selnioren.
"Met nagenoeg 110 activiteiten voor het komende jaar mogen we gerust zeggen dat het een zeer druk jaar gaat worden", zegt Marc Ruymen. Dansen, petanquen, wandelen en fietsen moeten zorgen voor meer beweging. Lezingen, gesprekken, informaticacursussen en bezoeken moeten ons ervan overtuigen dat tijdloos leren een noodzaak is, ook voor senioren.
Alle leden hebben een uitgebreide brochure en een handige folder met alle activiteiten in hun brievenbus gekregen. Op eenvoudige vraag stuurt Okra Sint-Truiden je deze teksten ook digitaal door. “Het ligt niet in onze aard om op onze lauweren te gaan rusten. Dan wordt de last van ouder worden alleen maar zwaarder om dragen. Het is de drang naar beweging en informatie die ons jong houdt”, vindt voorzitter Marc Ruymen. Wie alsnog het programma van Okra Sint-Truiden wil ontvangen kan dat via mail aanvragen op lastra@pandora.be of via de website www.okra.be/trefpunt-sinttruiden


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio